Baj van! Bajban vagyunk! Bajban van az egész világ!

Nincs mit szépíteni rajta. A gazdaság leblokkolt, az emberek kivárnak.

Senki nem tudja, hogy mi lesz. Hogy mi lesz holnap. Lesz e munka? Lesz e fizetés?

Nem tudunk hatni az elkövetkezendőkre! Ettől rosszul érezzük magunkat, depressziósak leszünk és elmegy az életkedvünk is.

Pedig valamit lehet tenni! Valamit Te is tudsz tenni!

Amit mindenképpen megtehetsz az, az, hogy véded magad, véded az immunrendszeredet!

Miért?

Azért, mert a testedre igen is vagy ráhatással. Az egészségesebb táplálkozás, a több alvás, a mozgás és az alkotó munka jobb érzéssel tölt el és így a tested ellenállóbb lesz a vírusoknak és a baktériumoknak is.

Hihetetlen, pedig így van! Egy lehangolt, céltalan, rosszul táplálkozó személy esélyesebb arra, hogy lebetegedjen.

Tegyél valamit magadért! Ez igazán könnyű feladat!

Egyszerűen csak változtass az étkezéseden. Azonnal hagyd el a cukros lisztes ételek fogyasztását, bármennyire is úgy érzed ez most jót tesz az általános hangulatodnak! Ez nem igaz! Csak még inkább előjönnek a sötét gondolatok.

Tegyél magadnak egy szívességet és kezdjél el egészségesen táplálkozni. Egyél sok zöldséget, húst, halat, tengeri herkentyűket, májat, tojást, édesburgonyát, krumplit, zöldleveleseket, citrusokat, banánt, avokádót. Ha jó minőségű keményítőre, szénhidrátra van szükséged, akkor fogyaszt a Basmati rizst vagy zöldbanánt (plantain).

Ezek azok az ételek, amik a Kitchen of Health étlapján is megtalálhatóak.

Itt olvashatsz róla többet:

A Kitchen of Health valóban a TE egészségedért állt össze! Minden ételünk mentes a szervezetedre káros anyagoktól, azaz gluténmentesek, tejmentesek, tejtermékmentesek, adalékmentesek, cukormentesek, szójamentesek, kukoricamentesek és étolajmentesek is vagyunk.

Viszont nem vagyunk mentesek a finom ízektől tápanyagoktól!

Itt az ideje, hogy egészségesre edd magad!

Várunk a Dohány 63-ban!

Ha személyesen rendeled meg az ételedet, akkor olcsóbb, mert nekünk is az!

Ha mégis az érintésmentes kiszállítást választod, akkor megtalálsz minket a Wolt-on a Netpincéren, a Bolt Food-on és a saját applikációnkon is!