Befektetőt keresünk

Nem közhely: az vagy, amit megeszel - avagy az egészség az új vagyon

Mielőtt kifejtjük, hogy ez pontosan mit is jelent, kérlek engedd meg, hogy egy kis időutazásra invitáljunk Téged.

Képzeld el, hogy sok ezer évvel ezelőtt az emberek egészségesek voltak, nem küzdöttek civilizációs betegségekkel (nem csak azért, mert a civilizáció akkoriban még nem létező fogalom volt), nem voltak túlsúlyosak. A rájuk leselkedő legnagyobb veszélyeket az egyes sérülések után kialakuló esetleges fertőzések, betegségek, valamint a vadállatok támadásai jelentették.

Testfelépítésük arányos volt, izmosak, mozgékonyak voltak. Ez nem csak a férfiakra volt igaz, hanem a nőkre is. Mindenkinek megvolt a maga feladata, a férfiak vadásztak, halásztak, a nők pedig gyűjtögettek és feldolgozták a férfiak által zsákmányolt húst.

MILYEN CSODÁLATOSNAK TŰNIK, UGYE? Legalábbis, ami a testi egészséget illeti – többi veszély az nem vág a mi témánkba.

Hogy mi köze van mindennek az egészséges táplálkozáshoz? Jogos a kérdés.

Mi azt valljuk, hogy a modern kor emberének a világon semmi másra nincs szüksége a táplálkozás tekintetében, mint arra, hogy visszatérjen a gyökerekhez, az ősi táplálékokhoz.

Ha az emberek megértenék végre, hogy tényleg nincs szükségük feldolgozott, élelmiszeripari ‘ételekre’ és el is hagynák azokat, akkor végre elkezdhetnék jól érezni magukat a bőrükben.

A gyorsételek azonban valóban nagyon kényelmesek. Az emberek többsége pedig az egész napi hajtás és rohanás után/közben pedig észre sem veszi a báránybőrbe bújtatott farkast, gyorsan eszik valamit és mellette nem is főz otthon IGAZI ételeket.

Ezt időhiánnyal magyarázza, ami- lássuk be – mindannyiunk valódi problémája. Ezért gyorsan leveszi a polcról a félkész, tartósítószerrel, és minden egyéb, ételbe nem való dologgal dúsított terméket, majd a családja, köztük a gyerekek elé teszi, vacsora képében.

A civilizáció és az ősi szokások pedig remekül megférnek egymás mellett - a konyhában is

Mi is tudjuk, hogy sokak számára nem egyszerű ezzel a szemléletmóddal azonosulni.

 Közben pedig a 21. század a diéták, a megfelelni vágyás és a maximalizmus kora.

A digitális világban – amiben valljuk be, a modern kor embere életének legalább 60 %-át éli – csinosabbnál csinosabb nők, kisportolt testű férfiak jönnek szembe lépten-nyomon. Minden és mindenki azt sugallja, hogy a karcsúság a divat, és az teljesen mindegy, hogy mennyibe kerül… Ennek a célnak az elérése érdekében pedig fogyókúrákat, különböző fogyasztó “csodaszereket”: tablettákat, kapszulákat, teakeverékeket reklámoznak, amit a jóhiszemű (és gyorsan fogyni vágyó) emberek meg is vásárolnak. Azt persze nem nézik, hogy milyen mélyen nyúlnak ezekért a zsebükbe – de ez még csak a kisebbik baj. Sajnos azt sem nézik, hogy ezek a varázsszereknek titulált termékek miből készülnek.

Jól kinézni mindenáron – BÁRMI ÁRON – ez az emberek egyik legfőbb vágya, egészen addig amíg az egészségük kárát nem látja – ami a mai fogyókúrák és szélsőséges diéták mellett nagy eséllyel hamar bekövetkezik.

Az már kicsit jobb irány, amikor az jön szembe Veled, hogy életmódot kell váltani. A kulcs itt kezd el passzolni a zárba, hiszen életmódváltás – méghozzá TARTÓS életmódváltás – nélkül nem számíthatunk hosszú távú eredményekre sem. Csupán az nem mindegy, hogy milyen irányba indul el ez a folyamat.

AZ EGÉSZSÉG FELÉ VISZ VAGY A BETEGSÉG FELÉ VISZ.

Eljött a pillanat, hogy visszakanyarodjunk az ősemberhez, és élete párjához, az ősasszonyhoz. Az ő életvitelük PONT IDEÁLIS volt számukra. A környezetükben megtermő ételeket ették. A környéken élő, levadászott állatokat fogyasztották a fülüktől a farkukig. Boldogok voltak és kiegyensúlyozottak. Sok gyermekük született, nem küzdöttek meddőségi problémákkal. A nők nem híztak el a terhesség alatt, és a szülés után sem amiatt aggódtak leginkább, hogy hogyan szabaduljanak meg a “feleslegtől” – hiszen nem is igen volt rajtuk. Ha mégis, akkor a szoptatás ideje alatt gyorsan búcsút is intettek neki.

Mi, a mai civilizált emberek nem csak időben, hanem gondolkodásban is jó messzire kerültünk ettől az okos embertől. Hogy miért mondom azt, hogy az ősember okos volt? Nagyon egyszerű. Azért, mert az ősember hallgatott az ösztöneire. Elfogadta azt, amit a természet felkínált számára – nyilván más választása nem is volt.

Ha nincs időd főzni, gyere hozzánk enni!

Egyre többen szembesülünk azzal a ténnyel, hogy egyszerűen nincs idejük főzni. Ez nem csoda, mert folyton rohanunk és amikor este végre együtt van a család, nem arra vágyunk, hogy a konyhában folytassuk a napunkat, ahelyett, hogy a szeretteinkkel lennénk végre.

Jó hírünk van: mi erre is kínálunk számodra megoldást!

Így rendelni is van lehetőséged, ami azt jelenti, hogy ha Neked úgy kényelmes, akkor házhoz szállítjuk számodra az egészséges ételeket.

Ezt az ötletet a nem túl távoli múltban továbbgondoltuk. Úgy éreztük, hogy merni kell nagyot álmodni.

Hogy mitől más ez, mint egy megszokott étlap? Attól, hogy egyszerű, mégis speciális, általunk felállított irányelvekre építve készülnek a receptek.

Fontos tudni, hogy mi nem “csak úgy” általánosságban törekszünk arra, hogy egészséges ételeket készítsünk, hanem azt is megvalósítottuk, hogy az egyes ételallergiában szenvedők vagy étel-intoleranciával küzdők is bátran és jóízűen ehessék az összes, egyszerű, mégis teljesen biztonságos ételt.

Az egyik legfontosabb elvünk, hogy a konyhánkban semmilyen glutént tartalmazó alapanyagot nem tartunk, ezért a gluténérzékenyek teljes nyugalommal fogyaszthatnak nálunk bármit, hiszen garantáljuk számukra a gluténmentességet.

Természetesen, ha a gluténérzékenyekre gondoltunk, akkor a tejfehérje- és laktózérzékenyek is megérdemlik, hogy rájuk is figyeljünk. Ennek megfelelően a nálunk fogyasztható ételek mindenféle tejterméktől és tejszármazéktól mentesek.

Napjaink egyik réme, lassan már népbetegsége az autoimmun betegség, amelynek számos fajtája létezik. Egy dolog biztos: a táplálkozásra való odafigyeléssel az autoimmun betegségek remekül kordában tarthatók. Éppen ezért bátran ajánljuk az ebben szenvedőknek is a Kitchen of Health-t, hiszen kimondottan jól jön számukra, hogy nem használunk:

 • cukrot,
 • szóját,
 • kukoricát,
 • étolajat,
 • különböző adalékanyagokat,
 • előre csomagolt, feldolgozott termékeket,
 • disznóhúst.

Amire azonban nekik ügyelniük kell, az az, hogy használunk tojást, eritritet és paradicsomot.

Garantáljuk, hogy az ételek elkészítése során kizárólag prémium kategóriájú alapanyagokat használjunk, úgy mint:

 • kókuszzsír,
 • paleolaj,
 • olívaolaj,
 • friss hús (csirke, marha, kacsa),
 • lazac,
 • rák,
 • tojás,
 • idényzöldségek,
 • édesburgonya,
 • gumósok,
 • répafélék,
 • avokádó,
 • zöldbanán liszt,
 • rizs,
 • zöldfűszerek,
 • citrusfélék,
 • eritrit,
 • banán,
 • áfonya,
 • himalája só.

Franchise hálózat az egészséges ételek elkötelezettjei számára

A Kitchen of Health a VII. kerületben, a Dohány utcában működik, és egyre népszerűbb az egészséges táplálkozás hívei körében. Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy terjeszkedünk, sőt mi több, nem csupán terjeszkedni szándékozunk, hanem egy egész franchise hálózat kiépítése a célunk.

A jövőképünk az, hogy először Budapest minden kerületében lesz legalább egy Kitchen of Health bisztró, amivel azt a célt szeretnénk elérni, hogy az egészségesen táplálkozni vágyók számára biztosított legyen annak lehetősége.

Az alapelgondolásunk az volt, hogy olyan legyen ez a hely, mint egy gyorsétterem, azzal az “aprócska” különbséggel, hogy nálunk kizárólag egészséges ételek találhatók meg. A miliő és az érzés ugyanaz, mint a “junkfood” esetében, de ha hozzánk térsz be, akkor nem mérgezed magad, hanem éppen ellenkezőleg: az egészségedért teszel.

Budapest után az országos elterjedés a célunk a franchise partnereken keresztül, majd az országhatárt is át szeretnénk lépni, és minél több országba, minél több emberhez elvinni az egészséget az általunk kínált egészséges ételeken keresztül.

Az ősi táplálkozás és a jövő technológiájának összeházasítása

Azt gondoljuk, hogy az ősi táplálkozás és a jövő technológiája remekül kiegészítik egymást, ezért ez a két dolog mindenképpen együtt jelenik meg a Kitchen of Health szellemiségében.

Ehhez kapcsolódóan távlati terveink között szerepel, hogy a majdani franchise partnereink közelében kis gazdaságok kerüljenek kialakításra. Ezekben a gazdaságokban az ország éghajlatának, valamint az ott élő emberek valódi szükségleteinek megfelelő növényeket termesztenek, és állatokat tartanak majd. Ezt az elgondolást az a tény ihlette, amely szerint az emberi szervezetnek semmi másra nincs szüksége, mint a helyben megtermő, jó minőségű földben fejlődő zöldségekre és gyümölcsökre, továbbá a szintén helyben nevelődő állatok húsára.

Ezeknek a gazdaságoknak a megvalósítását nem csak Magyarországon, hanem külföldön is tervezzük.

Mivel Magyarország tele van olyan jó minőségű termőföldekkel, amelyek pillanatnyilag parlagon hevernek (a szó szoros értelmében is), ezért ezek a földek remekül felhasználhatók a mi hosszútávú céljainkhoz.

Jól kigondolt vízió, meghatározott célok és küldetés

A víziónk az, hogy a franchise hálózatunk világszerte elterjedjen, hiszen ezzel hozzájárulunk ahhoz, hogy az emberek hosszú távon egészségesek legyenek. Ennek érdekében több nyelven, megbízható tanácsadók bevonásával szolgáltatunk azoknak, akik igényt támasztanak erre irányunkba.

Célunk az, hogy 2023-ra a Kitchen of Health és a BocsiViki nemzetközi szinten ismert és elismert brandekké váljanak.

Célunk továbbá, hogy a lehető legtöbb embernek nyújtsunk segítséget ahhoz, hogy pontosan tájékozottak legyenek azzal kapcsolatban, hogy hogyan működik a testük. Abban is a segítségükre leszünk majd, hogy hogyan tudják testük működését a táplálkozásukkal megtámogatni. Annak érdekében, hogy ez megvalósulhasson, létrehozunk egy nemzetközi szinten működő tanácsadói és franchise rendszerű gyorsétterem hálózatot.

A vízió és a cél nem lehet teljes a küldetésünk nélkül, amely szerint ügyfeleink pontos és jól érthető képet kapnak testük működéséről. Ennek következtében tisztában lesznek a táplálkozásbeli különbözőségekkel, azok összefüggéseivel, az irányelveinkkel. Tehát azt tekintjük küldetésünknek, hogy a Teszt, az e-book, valamint a személyes Ajánlás által minden segítséget megadjunk a hozzánk fordulók számára ahhoz, hogy elérjék a testük legoptimálisabb működését.

Befektetőket keresünk

Büszkék vagyunk rá, hogy olyan stabil alapokon állunk, még most a COVID-19 árnyékában is, amikor a legtöbb hasonló vendéglátóipari egység kénytelen volt bezárni. Mi még mindig nyitva vagyunk és működünk. Működési technológiánk lehetővé teszik számunkra a további terjeszkedés lehetőségét.

Azonban az anyagi korlátaink szűkösek, ezért jelenleg olyan finanszírozót keresünk, aki támogatna bennünket, hogy a Kitchen of Health, illetve a BocsiViki brand olyan erősek legyenek, hogy a franchise könnyen eladhatóvá válik.

Nyitottak vagyunk, ezért minden megoldási javaslatot szívesen fogadunk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Légy az új világ részese!

Ha felkeltettük az érdeklődésedet és szeretnél egy jó ügy részese lenni, akkor keress meg bennünket!

Bocsi Viktória tulajdonos/ügyvezető: 0670 326 7888

Loksa Ágnes tulajdonos/ügyvezető: 0670 431 7736

Az egészséges élet következménye, a márka ereje

Hiszünk abban, hogy azzal, hogy az emberek felismerik, hogy mennyire fontos a “tiszta”, egészséges ételek fogyasztása, olyan pozitív változások indulhatnak el az emberiség életmódjában, amelyek az életminőség tartós javulását eredményezik majd.

Mi felismertük azt, hogy az emberi szervezet csak úgy működik jól, ha a számára szükséges ételekhez juthat hozzá. Legyél a partnerünk ezen az úton, szeresd magad, tiszteld a testedet annyira, hogy biztosítod a szükséges táplálékokhoz való hozzájutásodat!

Minél több emberhez eljut a Kitchen of Health és a BocsiViki név, annál nagyobb rá az esély, hogy újra olyan egészséges, izmos, mozgékony emberek élnek majd a Földön, mint az őskorban. Ráadásul már nem kell a vadállatoktól vagy bagatell fertőzésektől tartani…

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Légy az új világ részese!

Ha felkeltettük az érdeklődésedet és szeretnél egy jó ügy részese lenni, akkor keress meg bennünket!

Bocsi Viktória tulajdonos/ügyvezető: 0670 326 7888

Loksa Ágnes tulajdonos/ügyvezető: 0670 431 7736

Elérhetőség:

Loksa Ágnes

Tel: 06 70 431 7736 E-mail: aloksa@kitchen-of-health.com

Bocsi Viktória

Tel: 06 70 326 7888, E-mail: vbocsi@gmail.com