Tudtátok, hogy a magyarországi lakosság közel egyharmada szenved valamilyen ételallergiától-és/vagy- intoleranciától? Ráadásul ez egy 2017-es felmérés eredménye. Azóta csak rosszabbodott a helyzet.

Tudtátok, hogy a mai gyorséttermi vagy olcsó, tápanyagokban szegény ételek napi fogyasztása, ráadásul ülőmunka mellett mit eredményez? Gyakran beteg, munkából kieső, motiválatlan, kedvetlen, túlsúlyos, kávé- és energia italfüggő embereket. És nézzünk szét… ez már gyerekkorban elkezdődik… biztos láttatok, hallottatok, ismertek ebben a cipőben járó gyerekeket, felnőtteket.

Na ezért vagyunk mi, hogy segítsünk!

Hátunk mögött egy 10 éves fejlesztési módszer áll, szakemberekkel együttműködve. Mi tudjuk, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy energikusabb, egészségesebb legyél!

Célunk, hogy minél gyorsabban hozzájuthass a számodra legmegfelelőbb arányokban tartalmazó vitaminokban, és ásványi anyagokban gazdag finom ételekhez, amik még a vonaladra is vigyáznak. És ehhez nem kell lemondanod a gyorsaságról sem! Miért ne ehetnél gyorsan egészségeset?

Tervünk, hogy egy egészséges gyorséttermet hozzunk létre, ezért a jelenlegi „Á La Carte“ étlapunkat átdolgoztuk, hogy még felhasználóbarátibbá tegyük és kedvedre válogathasd össze azokat a tápanyagokat, amikre a szervezetednek leginkább szüksége van. A megszokott ízek és ételek megmaradtak, csak új köntösben rendelheted meg őket. Kedved szerint variálhatod az adagokat és a köreteket, feltéteket. Ez azt jelenti, hogy úgy, mint rizottó vagy sült tészta csak köretként jelenik majd meg az étlapon és Te választhatsz hozzá bármilyen feltétet és még az adagokat is Te szabhatod meg. Ha mégsem szeretnél variálni, akkor nyúlj a bevált Hamburgereinkhez vagy a Kitchen of Health válogatásokhoz.

Az ételeink továbbra is gluténmentesek, tejmentesek, adalékanyagmentesek, szójamentesek, kukoricamentesek és cukormentesek. Alapanyagaink természetes, valódi összetevőket tartalmaznak adalékanyagok, ízfokozók nélkül. A szószókat, önteteket is házilag főzzük, keverjük. A Kitchen of Health a gyorséttermek új generációja. Itt nincs rossz választás.

Továbbra is elérhető lesz egy nagyon kedvezményes összeállítás, ami Heti menüként fog szerepelni, naponta változó levesekkel és egy fajta főétellel. És ezt a napi levest külön is tudod majd kérni!

Miért válassz minket?

Azért, mert az ételeink…

  1. nem tartalmaznak olyan összetevőket, melyek károsak lehetnek a szervezetedre.
  2. vitamin és nyomelem források.
  3. igazi táplálékok, laktatnak, de nem nehezítenek el.
  4. energiát adnak!
  5. erősítik az immunrendszeredet!
  6. És mert eszméletlen finomak!

Várunk szeretettel!

Az új étlapunkat itt találod!>>