🥳🥳 Közkivánatra már nálunk is eheted buciban a hamburgereket! 🍔🍔

Korábban nálunk nem volt buci, mert nem találtunk olyat, ami beleillett volna a mentességünkbe: nem csak, hogy gluténmentesnek kellett lennie, de nem tartalmazhatott szóját, kukoricát, még kukoricakeményítőt sem és persze adalékanyagokat sem.✅Végre megtaláltuk a tökéletes bucit, a Tibidabo jóvoltából, ami felkerülhetett az étlapunkra, gluténmentes, nem tartalmaz kukoricát, szóját és adalékokat sem. 2020.10.31-től kapható:

Marhaburger gluténmentes buciban 🍔házi káposzta salátával és fűszeres steak burgonyával 3890Ft

Marhaburger gluténmentes buciban 🍔házi káposzta salátával és sült édesburgonyával 4090Ft

Csirkeburger gluténmentes buciban 🍔házi káposzta salátával és fűszeres steak burgonyával 3390Ft

Csirkeburger gluténmentes buciban 🍔házi káposzta salátával és sült édesburgonyával 3590Ft

Ha szeretted a Kitchen of Health hamburgereit, akkor sem fogsz csalódni, mert azok is fent maradtak az étlapunkon!🙋‍♀️🙋‍♀️

Gyertek, ebédeljetek nálunk!

Itt biztonságban vagy, mi betartunk minden járványügyi előírást. És az alapanyagok miatt sem kell aggódnod. Ugyanis nálunk MINDEN ÉTEL gluténmentes, tejmentes, tejtermékmentes, cukormentes, adalékmentes, kukoricamentes és szójamentes is.Viszont nem mentes az ízektől és tápanyagoktól.

A Kitchen of Health az első tápanyagorientált étterem. Várunk a Dohány 63-ban!🎯

Kóstold meg az új hamburgereinket gluténmentes buciban és tapasztald meg ezt a különleges élményt. Mentes és mégis eszméletlenül finom!

🚴🚴‍♂️Ha mégis az érintésmentes kiszállítást választod, akkor megtalálsz minket a Wolt-on, Bolt Food-on, Netpincéren és a saját applikációnkon is.