Ez egy megtörtént eset!

Sziasztok! 🙋‍♀️Ági vagyok és hoztam nektek egy rémisztő történetet egy lányról, aki nagyon szerette az édességeket, a chipset és a péksüteményeket.

Ez egy kedves barátnőm története arról, hogy lássátok mennyire fontos a helyes táplálkozás és nem lehet elég korán kezdeni.

Sokszor írtuk már, hogy annyira felgyorsult a világ és dömping van a feldolgozott, nem megfelelő minőségű élelmiszerekből, hogy míg régebben a rossz táplálkozásból eredő gondok (cukorbetegség, emésztőrendszeri megbetegedések, komoly elhízás, intoleranciák) csak 40-50 év felett jelentkeztek, mostanra ez már sokkal, de sokkal fiatalabb korban problémát okozhatnak. Egy gyerekkori káros étkezés 20 éves korra már komoly bajokat eredményezhet.

Szóval, a barátnőm 10-15 éves korában rengeteg édességet, chipset és péksüteményt fogyasztott.
Szinte ezeken élt. Ezek az élelmiszerek mint tudjuk, rendkívül finomak, köszönhetően a hozzáadott adalékanyagoknak, ízfokozóknak, cukornak.
A sok lisztes és cukros, adalékanyagos termékek felborították az idegrendszer működését és rendkívül stresszessé tették. Emiatt nyugtatókhoz nyúlt.
És, ekkor még csak 16 éves volt. 😱

Hiába volt fiatal szervezet ez az egész megterhelés olyan komoly problémává nőtte ki magát, hogy 25 évesen nem ehet szénhidrátot és cukrot.
Ez nem csak azért van, mert teljesen tönkrement az emésztőrendszere, hanem, azért is, mert ezek a termékek már olyan idegrendszeri illetve mentális hatással vannak rá, hogy azonnal bekábul tőlük, zavarodott lesz és iszonyú mértékű fáradtságot érez. 🥺

Az ő szervezete már nem tudja feldolgozni ezeket a káros anyagokat és megmutatja, hogy valójában mit okoznak.
Mindenkinél ezt okozzák, csak még kisebb mértékben.

Gondold át, hogy mit eszel!
Lisztes, cukros ételeket, adalékanyagokkal, ízfokozóval megspékelt élelmiszereket?
Szeretnél bódult, fáradt, rossz kedvű, vagy stresszes lenni? Nem? Akkor itt az ideje, hogy változtass!

🌟Irány az éttermünk!🌟

A Kitchen of Health pont azért jött létre, hogy kíváló minőségű adalékanyagoktól és káros összetevőktől (cukor, liszt) mentes ételeket adjon, amik feltöltenek energiával, tápanyagokkal.

Miért ennél mást, ha választhatod a finom és egészséges fogásainkat!

Törődj magaddal! Egyél egészségesen!
Étlapunkat itt találod:
👇
http://kitchen-of-health.com/etlap/

Kitchen of Health — Az egészség új íze

Budapest, VII.ker. Dohány utca 63.

Vagy rendeld házhoz a Wolt-on vagy a Bolt Food-on keresztül!