Sziasztok!

Nagyon fontos hírünk van, amit azonnal tudatnunk kell veletek.

A héten tapasztalt élményeink alapján ti biztosan észrevettétek, amit mi sajnos túl későn, egészen pontosan ezen a héten, mégpedig azt, hogy egy ideje, minőségi romlás következett be a Dob utcai üzletünkben.

Jöttek panaszok, hogy nyers volt az étel, vagy éppen odaégett és az állaga sem volt a megfelelő, azt hittük javulni fog, ha előírjuk a felelősnél, de mint kiderült a panaszok alapján, nem így történt. Ahogyan azt most konstatáltuk, bizony nem megfelelő személyeket tettük felelős pozícióba, mialatt teljes erőnkkel a Dohány utcai üzlet nyitására figyeltünk.

Ezúton szeretnénk mindenkitől elnézést kérni, hogy ezzel ekkora kellemetlenséget okoztunk és csorbát ejtettünk a bizalmatokon.

Megvitattuk a helyzetet és az alábbi sürgős változtatásokat hoztuk, kivédve ezzel a további károkat.

Figyeljetek, mert jó lesz a vége.

Egy huszárvágással a Dob utcai üzletünket holnaptól, azaz 2019.11.14-étől bezárjuk. Tudjuk, hogy nagyon kedvelitek, és jó helyen van, viszont most ez a legjobb döntés, mielőtt még több bizalmat veszítenénk, mert a ti bizalmatoktól semmi sem fontosabb.

A Dob utca a sok jó tulajdonsága mellett több dolognak nem felel meg, amit ti régóta jeleztetetk és amit mi is szeretnénk nyújtani.

A Dohány utcai üzletünk több szempontból is ideálisabb—először is sokkal nagyobb, tágas, beülős, időt lehet tölteni benne, mert van hely, aztán jobb a parkolási lehetőség, jobb és nagyobb és a konyhánk, így étteremhez méltóan rendes, elmosható tányérokban tálalunk, ezért nincs több papírhulladék, a hely nagyobb összejövetelekre, baráti találkozókra is alkalmas.

Így meghoztuk azt a döntést is, hogy így, ha ő marad egyedül, még további átalakításokat csinálunk benne, hogy sokkal hangulatosabbá tegyük és összehangolva a két étterem étlapját, megújult étlapot hozhassunk létre, hogy ne kelljen lemondanunk veletek együtt a Dobban megszokott kedvencekről sem.

Nemrég felmérést készítettünk, hogy milyen időpontban látogatnátok az Éttermünkbe és egyértelműen győzött az esti időpont. Sokan választottátok, hogy inkább munka után ülnétek be. Ezért a nyitvatartási időn is változtatunk.

Továbbra is tartjuk a szigorú irányelveket: gluténmentesen, tejtermékmentesen, cukormentesen, adalékanyagmentesen, kukorica és szója nélkül főzünk. Szigorúbb ellenőrzésekkel és szabályokkal így, egy helyre koncentrálva, megőrizzük hosszú távon a tőlünk megszokott kíváló minőséget.

Köszönjük az eddigi bizalmatokat és maradjatok velünk! Az elmúlt hetek károkozása a mi felelősségünk, rossz választásunk eredménye volt, de felismertük és nagy döntést hozva, azonnal változtatunk.

Továbbra is megadjuk nektek azt, amiért minket választottatok: egészséges, minőségi, finom és tápláló ételeket kellemes környezetben, barátságos kiszolgálással és törődéssel.

A Dohány utcai étterem ennek tökéletesen megfelel.

Röviden összefoglalva: A Dob utcai üzletünket a brand további rombolásának megakadályozására, most bezárjuk és teljes működésünkkel átköltözünk a VII.kerület Dohány utca 63 szám alá, amihez kérni fogunk a hétvégével együtt összesen 4 napot tőletek.

Így szeretettel várunk titeket most péntekig, majd november 20.-ától, az akkorra megújult, otthonosabb és kényelmesebb Dohány utcai éttermünkben, ahol kibővített étlappal és a megszokott minőséggel, —amire ÚJRA DZSONI ÉS GABIKA a garancia, igen igen, jól olvassátok, DZSONI! 🙂

Az új, Dob utcaitól is jobb nyitvatartás pedig lehetővé teszi majd, hogy itt is nálunk ebédeljetek, de még arra is lesz lehetőség, hogy munka után beüljetek egy beszélgetésre vagy megrendezzétek a céges partikat, szülinapokat az egészség jegyében.

A Woltos rendeléseket is innen fogjuk kiszolgálni, minden ugyanúgy fog menni tovább egy nagyobb, nekünk és nektek is kényelmesebb helyszínről. Az irodánk is itt van, szóval gyakran találkozhattok majd velünk is.

Gyertek a Dohány utcába most péntekig, aztán pedig szerdától. Várunk titeket szeretettel!