Most már végleg beköszöntött az ősz, színes levelekbe borultak a fák, bokrok, ezért én is összegyűjtöttem nektek az őszi leveleinket, azaz híreinket:

Ahogy halad előre megint a COVID egyre inkább újra a házhozszállítás kerül előtérbe. Ezért mindent megteszünk, hogy minél több platformon elérhetőek legyünk.

Talán a legnagyszerűbb hír mind közül, hogy csütörtöktől, azaz 2020.10.29-től újra elérhetőek leszünk a saját applikációnkon. Lecsökkentettük a kiszállítási körzetet, hogy ne kelljen órákat várnotok a megrendelt ételre és szereztünk egy villámgyors, verseny futárt!

Teszteljétek!

A képen megtaláljátok a szállítási körzetünket.

Tudjátok, itt Szép kártyával is tudtok fizetni!

A másik kiszállításos hírünk az, hogy most már elérhetőek lettünk a Netpincéren is újra. Úgy, hogy, ha neked az a megszokott platform, hogy ételt rendelj, akkor már mi is megtalálhatóak vagyunk rajta. Úgy tudom, hogy itt is lehet Szép kártyával fizetni.

Ha már kiszállításnál tartunk szeretném megjegyezni, hogy még mindig a Bolt Food visz a legtávolabbi helyekre, úgy, hogy érdemes azt is tesztelnetek.

Ezenkívül, ha valaki szereti a meglepetés ételeket, akkor neki lett kitalálva a Randomfood, ahol hamarosan mi is megtalálhatóak leszünk.

Éttermi hírünk is van!

Az ősz jegyében új Heti Ajánlatunk lett:

Tahi leves csirkével

Sült kacsacomb párolt lila káposztával

és fűszeres parázs burgonyával

Mentes csokoládé szelet

Az egész ára csak 4590Ft.

Ha helyben rendeled meg, akkor csak 3490Ft. Ha helyben fogyasztod az ételeket vagy rendeled meg az olcsóbb a kiszállításos árnál.

Nem kell aggódnod, nálunk biztonságban vagy! Betarjuk a járványügyi előírásokat.

Várunk a Dohány 63-ban!

Nálunk biztonságban vagy étel szempontjából is, mert nem kell azt sasolnod, hogy az étlapról mely étel az, ami tutira gluténmentes, laktózmentes, tejmentes vagy cukormentes.

Ugyanis NÁLUNK MINDEN ÉTEL gluténmentes, laktózmentes, tejmentes, tejtermékmentes, adalékmentes, cukormentes, szójamentes, kukoricamentes és étolajmentes is.

Viszont nem mentesek a finom ízektől és a tápanyagoktól!

A mentességeinkről itt találsz bővebb információt:

Az étlapunkat itt találod:

Kitchen of Health az első tápanyagorientált étterem.

Ételeink beépíthetőek az alábbi diétákba: gluténmentes diéta, laktózmentes diéta, tejfehérje diéta, cukorbeteg diéta, paleo diéta, FODMAP diéta.