Nem biztos, hogy mindannyian tudjátok rólunk azt, hogy mi kizárólag prémium kategóriás termékekkel dolgozunk, mert tudjuk, hogy a minőségi táplálékot, tiszta alapanyagokat mennyire meghálálja a testünk és így aktívabb, valóban boldogabb életet élhetünk. 

A kiváló minőségi alapanyagok miatt nem tudunk, nem fogunk és nem is szándékozunk az olcsóbb kategóriás éttermek csoportjába bekerülni, ahol nagy tételben vásárolják meg az olcsó alapanyagokat, úgy mint, étolajat, fehérlisztet, sajtkészítményeket, egyéb tejtermékeket, zsemlemorzsát, krumplit, sót, cukrot, és kukoricát – mert az gluténmentes…

Éttermünk alapanyagai között nem szerepelnek olyan termékek, amiket olcsón, rossz minőségben elő lehet állítani. 

Merthogy miket is használunk?

Szárnyasokat, tojást, marhát, bárányt, halakat, tengeri herkentyűket, vadakat és egyéb húsféléket, éppen ami adott és elérhető, tojást, májat, belsőségeket, marhacsontokat.

Idényzöldségeket, avokádót, édeskrumplit, hagymákat, brokkolit, káposztaféléket, gombát, gumósokat azaz céklát, zellert és répaféléket, spenótot és salátaféléket. Jázmin rizst és zöldbanánlisztet. Kókuszzsírt, paleolajat, olívaolajat, marhafaggyút a hamburgerben (nagyon jótékony)

Citromot, grapefruitot, bogyós és erdei gyümölcsöket. Zöld fűszereket, mentát, Himalája sót.

Szinte semmi nem szerezhető be olcsóbban, egész egyszerűen azért, mert nem olcsó. Nincs lisztfélénk a zöldbanánliszten és a tápiókán kívül.

Emiatt áraink drágábbak a megszokottnál. Már most jelezni szeretnénk, hogy januártól áremelésre számíthattok, mert ezek az alapanyagok drágák és nem tudunk azért olcsón hozzájuk jutni, mert mondjuk beszerzést váltunk vagy akkora mennyiségben vásároljuk őket. Egész egyszerűen nincs erre lehetőségünk.

Nem kívánunk olcsóbb minőségű alapanyagokat használni. A gluténmentesség mellett kukorica- és szójamentesek is vagyunk, tehát nem lesz nálunk sosem tortilla kukoricából, merthogy az gluténmentes, vagy nem fogunk szójával sem helyettesíteni semmit.

Viszont pontosan tudjuk, hogy az egészséges étkezés kifizetődő. Hogy az egészség a minden, az egészség a legfőbb vagyonunk.

Lépj be az étkezés XXI. századába, ahol nem az a fontos, hogy egyél valamit, hanem, hogy az étel TÁPANYAGOKBAN DÚS legyen. 

Mert az evés célja az, hogy energiát adjon a testünknek és nem az, hogy elvegyen energiát a testünktől.

Tapasztald meg ezt az élményt te is!

Várunk szeretettel!