2017 óta létezik az éttermünk és most ismét megkapta a 2019-es évre a Best of Budapest díjat az egészséges és vegán kategóriában!

Eddig nem tartottuk magunkat vegán étteremnek, de az biztos, hogy a vegánok is tudnak nálunk bátran fogyasztani.

Viszont egészségesek vagyunk. Ahogy mondani szokták a “Név kötelez”. És mi célul tűztük ki, hogy egészséges ételeket készítünk nektek a jobb egészségetek és életminőségetek érdekében.

Tisztában vagy vele, hogy a minőség számít egy vásárlásnál!
Neked mi a legnagyobb értéked? Az egészséged!

Nagyon nem mindegy, hogy mit viszel be a testedbe. Ugyanis kihatással van az egészségedre. Ez ebben a járvánnyal veszélyeztetett időszakban még inkább sarkalatos kérdés. Az nem elég, hogy vitaminokat és táplálék kiegészítőket szedsz halom szám, mivel semmi sem pótolja az egészséges táplálkozást. Támogasd az immunrendszeredet megfelelő táplálkozással.

Ezért vagyunk mi, hogy ebben segítsünk! A világon elsőként egy olyan speciális konyhát hoztunk létre, ahol az ételek megőrzik az egészségedet, javítják a közérzetedet és gasztronómia élményt is nyújtanak, mert rendkívül finomak!

Most megkönnyítettük a dolgod a választásban is, mivel a Hétfőtől-Péntekig elérhető Napi menüinket kedvezményesen 2690Ft helyett 2090FT-ért tudod megvásárolni. Ez az ár kifejezetten olcsó a kapott minőséghez! Nekünk fontos az egészséged!
Itt találod az étlapunkat:

http://kitchen-of-health.com/etlap/

A jövő héttől elérhetőek leszünk a Wolt-on és a Bolt Food-on is. Ez utóbbi egész Budapest területére szállít majd.

Válaszd az értéket, válassz minket!

Kitchen of Health —Az egészség új íze

Dohány utca 63.

Maradj otthon! Maradj egészséges!