Szeretnél sokáig élni lehetőleg gyógyszerek és orvosi beavatkozások nélkül?

Szeretnél fitt és karcsú lenni?

Szeretnél jó egészségnek örvendeni 90 éves korodra is?

Hát persze!

Ez most kemény lesz, pedig Ági vagyok! 😀

Szóval az eddigi tapasztalataink azt mutatják és a reklámok, média is ezt hirdeti, hogy ahhoz, hogy jól érezd magad, karcsú legyél, ne fájjon a fejed, vagy a hátad, ne legyenek emésztési panaszaid elég, ha beveszel egy “X bogyót”.

EZ NEM IGAZ!

A valódi probléma sosem fog elmúlni egy gyógyszer vagy egy vitamin bevételével.

Mi a valódi probléma?

A valódi probléma az, hogy ma a világon a legtöbb megbetegedés a helytelen táplálkozásból ered.

Mondok erre egy saját példát. Mindig is fitt voltam, sportoltam és odafigyeltem az étkezésemre. 20 évvel ezelőtt még jobban odafigyeltem és ennek köszönhetően csak is és kizárólag teljes kiőrlésű kenyereket, pékárukat és barna rizst fogyasztottam és rengeteg magot: kesudió, mogyorót stb.

Sajnos egyre többször jöttek elő gyulladásos nőgyógyászati problémák, ezért vért vettek tőlem, ami kimutatta, hogy erősen vashiányos vagyok. Erre kaptam gyógyszert és még jobban odafigyeltem az étkezésemre: még több teljes kiőrlésű péksütemény és barna rizs tonnaszám.

Az eredmény olyan vészes gyulladás és vashiány lett, hogy kórházba kerültem.

Ott összetákoltak és azóta még többször gyulladásba került a szervezetem és még 10-15 évnek kellett eltelnie mire rájöttem, hogy a glutén és a sok mag, ami gyulladást okoz és a teljes kiőrlésű termékek gátolják a vas és más hasznos ásványi anyagok felszívódását.

Ti meddig mentek el a helytelen táplálkozással? Hány kórházi ellátás szükséges, hogy végre feleszmélj és megértsd, hogy hiába szedsz vitamint, ha mellette úgy táplálkozol, hogy az kiüti a vitamin és ásványi anyag hatását?

A gyógyszerekről nem is beszélve, amik valójában csak a tüneteket kezelik és a probléma maga továbbra is fennáll.

És ismét csak a saját példámat említeném. A stressz miatt ismét előtérbe jöttek az emésztési problémáim és még mindig nagyon puffadtam. Erre a TV-ben láttuk a megoldást, szedjél Y gyógyszert és nem lesz puffadásod.

EZ NEM MEGOLDÁS!

Ez még jobban tönkre vágja az amúgy is gyatra emésztő rendszert. Úgy hogy inkább megkerestem azokat az ételeket, amik puffadást eredményeznek és azóta kerülöm azokat. Így most megint nagyon jól vagyok! Van erre egy speciális szó FODMAP diéta. Ha valakinek hasonló problémái vannak keressen rá, vagy írjon nekem. Segítek. Nekem nagyon bejött.

Visszatérve az eredeti mondandómra. Mit gondoltok, hogy hova vezet a gyatra emésztés, az emésztőrendszeri megbetegedések, a vashiány és egyéb vitamin és ásványi anyaghiány, amit a rossz táplálkozás okoz?

Igen, pontosan: Gyenge immunrendszerhez, és egyéb megbetegedésekhez. Minden vitamin és ásványi anyaghiánynak vannak megbetegedései ezeket most nem sorolnám fel.

Én most csak is az immunrendszerre térnék ki, mivel ma a koronavírus miatt ez van most a legnagyobb veszélyben.

Mit gondolsz, azzal, hogy otthon ülsz eszed a cukros, lisztes, ne adj isten teljes kiőrlésű péksüteményeket mekkora pofont adsz az immunrendszerednek? Nem szeretnék senkit sem ijesztgetni, ezért rád bízom, hogy kigondold!

Ahhoz, hogy a fent felsorolt kívánságaid teljesülhessenek sürgős paradigmaváltásra, azaz gondolkodás mód váltásra van szükséged!

Az “X bogyó”, vagy “Y gyógyszer” nem fog rajtad segíteni, ha nem táplálkozol egészségesen!

Mi az egészséges táplálkozás?

Már sokszor leírtuk ide a Facebookra is és a web oldalunkra is.

Olvasd el a blogbejegyzéseinket!

http://kitchen-of-health.com/blog/

Kitchen of Health —Az egészség új íze

Jelenleg zárva vagyunk, de amint elegendő érdeklődés lesz a kiszállításra, azonnal megnyitunk!

Vigyázzatok magatokra, táplálkozzatok megfelelően, mozogjatok és szedjetek vitamint!

#tápanyag #immunrendszer #paradigmaváltás #egészség #hosszúélet #fitten #egészségesen