Loksa Ágnes vagyok a Kitchen of Health Bisztró társtulajdonosa és ügyvezetője. Küldetésünknek tekintjük, hogy mindenhová eljuttassuk az egészséges, és tápláló ételeinket, ezzel jobb túlélést biztosítva az embereknek.

Bocsi Viki megálmodta ezt a helyet, amely lehetőséget ad azoknak a személyeknek, akik már ételérzékenyek és azoknak is, akik már kezdenek tudatosabban táplálkozni, hogy kíváló minőségű, tápanyagokban gazdag ételeket fogyasszanak, anélkül, hogy aggódniuk kellene a következményektől: rossz közérzet, puffadás, hasmenés, levertség stb.

Irányelveink között szerepel, hogy visszatérve az ősi étkezéshez palettánkon sokféle hús, hal, belsőség, gumós zöldségek, bogyós gyümölcsök szerepelnek. Ami nálunk biztosan nincs, azok a következők: nincs glutén, nincsenek tejtermékek, nem használunk cukrot, nincsenek adalékanyagok, nincs szója, és nincs kukorica sem.

Irányelvünk, hogy gyorsan finom, friss, ropogós ételek kerüljenek az asztalokra.

Ezeknek a feltételeknek nem könnyű megfelelni. Alapanyagaink vállogatott, leinformálható beszállítóktól érkeznek. Csakis és kizárólag megbízható forrásból származó ételekkel dolgozunk. A minőségi alapanyagoknak meg van az ára. Viszont ez garantálja a MI minőségünket is.

Nem szeretnénk tömeg konyha lenni, olcsó alapanyagokból származó, nagy adag ételek kiszolgálásával. Nálunk minden étel érték, minőségi tápanyag a testednek, lelkednek. Ennek megfelelően ételeink drágábbak a megszokottnál.

Szívügyünknek tekintjük a környezetünk megóvását is. Sajnos a minimális hely miatt nem kaptunk engedélyt a mosogatásra, ezért csak eldobható étkészlettel, evőeszközökkel dolgozhatunk.

Örömmel jelenthetem be, hogy hamarosan új 100%-ban lebomló dobozokat fogunk használni, melyek költsége drágább lesz, viszont azzal a tudattal ehettek nálunk, hogy a drágább ár megfizetésével Ti is hozzájárultok bolygónk megmentéséért.

Ezzel egy időben egyszerűsödni fog az ételek szervírózása is. Minden étel 100%-ban lebomló dobozba kerül tálalásra, akár itt fogyasztásra, elvitelre vagy kiszállításra is kerül. Minden esetben ugyanazt a dobozt használjuk és így nem lesz külön csomagolási költség.

Még egy remek hír! Az étlapunk is változni fog új nyárias és különleges ételekkel gyarapodva.

Hamarosan jelentkezünk további infókkal is!

Addig is használjátok ki az új nyitva tartásunkat és vacsorázzatok nálunk vagy rendeljétek házhoz!